Двери / 05 Февруари 2020

От 14 до 16 февруари в Кремиковския манастир ще се проведе семинар на тема „Приобщаване на деца и младежи към християнските ценности и начин на живот“. Проявата се организира с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.
Целта на семинара е да се представят опитът и работещите модели на различни учителски екипи от цялата страна. Организаторите се надяват срещата на преподавателите да ги мотивира за по-активна работа, за да се увеличи броят на детските православни лагери у нас и да се улесни организацията им. Очакват се гост-лектори от различни епархии, които имат традиции в тази сфера. Двудневната среща е подходяща за хора, които имат интерес в областта на работата с деца в извънкласен формат.

Организаторите уточняват, че за да участвате в семинара трябва да се свържете с ръководството на вашата митрополия, към която е изпратена специална покана с програма и условия за участие.

Желаещите да участват от Софийска епархия могат да се запишат на имейл: vangelovavangelova@gmail.com. Трябва да се посочат трите имена, опит от работа с деца, телефон, очаквания от семинара и откъде научихте за него. Това е единственият начин за записване и участие. Крайният срок е 10 февруари.

Семинарът е безплатен, като има възможност за настаняване в манастира. Цялата информация ще бъде предоставена чрез запитване към посочения имейл.

Предварителна програма на семинара – тук.

https://dveri.bg/component/com_content/Itemid,100723/catid,14/id,69205/view,article/