29 март 2017 11:24, Българска Патриаршия

ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗСМЪРТИЕ или  какво да правим, ако все пак умрем

Какво да правим, ако все пак умрем? За съжаление мнозинството от хората се стараят да заобикалят въпроса за смъртта. Но искаме или не искаме, все някога ще ни се наложи да се срещнем очи в очи с нея.

В настоящата книга авторът разкрива в пълнота, съгласно опита на Църквата и божественото откровение, логичната картина, свързана с прехода на личността от временния живот към този на вечността.

Той дава пастирски и съвсем практични наставления как да се държим в толкова важния за всяка човешка душа момент, как да не се изплашим, как да преминем успешно през неизбежните митарства. Обяснява какво дебне зад прага на смъртта, подробно и ясно разкрива учението на Църквата за ада и рая.

Книгата ще бъде полезна за всички, които имат някакви съмнения относно безсмъртието на душата, както и за тези, които просто се интересуват от въпросите на задгробната участ.

Тя е последната книга на автора – съвременния мисионер и проповедник свещ. Даниил Сисоев, който загива мъченически през 2009 г., на 35 години, в храма, при изпълнение на своето свещенослужение.

Автор: Свещеник Даниил Сисоев

Обем: 96 стр.

Формат: 16/60/90

Тематика: Пастирски поучения

Цена: 6.00 лв.

ISBN: 978-954-8398-97-8, 2015 г.

КНИГАТА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ЧРЕЗ E-MAIL НА СИНОДАЛНО ИЗДАТЕЛСТВО: sinizdat@gmail.com; synodalpress.bg@gmail.com ИЛИ НА ТЕЛЕФОН: 02/980 30 16.

Отстъпка: При закупуване на книги над 10 броя от едно издание се ползват 20% отстъпка.

Чрез Форма за поръчка на адрес: http://synodalpress.blogspot.bg/p/blog-page_4.html