26.05.2022 | Източник: Двери на Православието 24.05.2022 |
Снимка


На 24 май се навършват точно седемнадесет години от началото на просветния и информационен проект „Двери на Православието“. Минавайки през трудности и радости, той е на прага на своята зрялост. Подобно на хората и проектите трупат опит, идеи и мъдрост.

В годините на своето съществуване „Двери“ имаше възможност да мине през различни изпитания, битки, търсене и откриване на правдата, с основна цел – представяне на информация и гледни точки към ставащото в Църквата и света, за да могат християните в България да се чувстват част от общия диалог в Църквата, да разпознават като свои темите, които вълнуват нашите братя и сестри в Христа по целия свят. Във фокуса на нашето внимание са били различни събития и явления, както и задачата да дадем възможност на нашите читатели по-добре да се ориентират в случващото се. Това даде една допълнитена насока на „Двери“ и работата ни през годините не се ограничи само в полето на информацията, но разви и някои просветни функции.

Затова на 24 май с радост и благодарност споделяме нашия празник с всичките ни читатели, които през годините бяха наш ценен поддръжник, сътрудник, коректив и вдъхновител за работата на целия екип.

Честит празник! Св. братя Кирил и Методий да ни бъдат закрилници и помощници в напредъка в знанието и в доброто!