Снимка

Софийската света митрополия представя на зрителите новия епизод на предаването „Стълба към небето“ в YouTube канала на „Епархийски глас ТВ“. Можете да го гледате във видеото по-долу.

В първата част на програмата ще чуем текста „Последната страшна събота“ на писателя и православен християнин Александър Шпатов, публикуван в Портал Култура.

След това ще преминем през Разпети петък, Велика събота и Възкресение Христово заедно с Негово Преосвещенство Белоградчишкия епископ Поликарп, викарий на Софийския митрополит.

А накрая ще посрещнем в студиото на „Стълба към небето“ Пламен Михайлов, който е част от редакторския екип на официалното списание на Софийска света митрополия „Епархийски глас“. С Пламен ще представим неговия нов актуален брой, посветен в голямата си част на блаженопочиналия приснопаметен Български патриарх Неофит.

Предаването „Стълба към Небето“ може да гледате и в телевизионния ефир на „Канал 3“ в нeделя след 10:30 ч., както и да го слушате по радио „Епархийски глас“ в понеделник и сряда от 13:30 ч.


07.05.2024_22:41 | Източник: Българска патриаршия 06.05.2024 12:34 |
Автор: Софийска митрополия